Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές Ιθάκες, όπως και οι στόχοι που θέτουμε στη ζωή μας. Κάθε φορά που επιτυγχάνουμε ένα στόχο θέτουμε έναν επόμενο και έτσι συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη ζωή μας.
Κάθε φορά που φτάνουμε στην Ιθάκη, θέτουμε έναν υψηλότερο στόχο και συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη νέα Ιθάκη, προς το νέο στόχο που θέσαμε. Η Ιθάκη, δεν μας προσφέρει τίποτε περισσότερο πέρα από το ταξίδι για να φτάσουμε σ΄ αυτήν. Έστω και γι΄ αυτό όμως αξίζει κάθε προσπάθεια.
Αξίζει όλη μας την αφοσίωση και όλη μας την ευγνωμοσύνη, που μας κρατά σε μια διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια για τη χώρα μας, ιδιαίτερα τώρα που περικυκλώθηκε από "Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες".
.. Μ΄ αυτές τις σκέψεις, σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου και ευελπιστώ αυτός ο χώρος να γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών.
ελληνική σημαία

14 Ιουν 2018

Ξεσηκωθείτε Έλληνες!!!

Ξεσηκωθείτε Έλληνες!!!

Το περασμένο Σάββατο χιλιάδες τζιβιτζιλούδες διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τα δικαιώματά τους. Μπράβο τους και καλά έκαναν, αν κρατούσαν και καμιά ελληνική σημαία τι καλά που θα ήταν.
Επανερχόμαστε στο Athens Pride με αφορμή τη συμφωνία – προδοσία της Μακεδονίας. Πόσοι θα διαδηλώσουν σήμερα; Αύριο; Το Σαββατοκύριακο που θα κάνει σόου ο Τσίπρας στις Πρέσπες, πόσοι θα κατέβουν στους δρόμους;
Συμφωνούν οι Έλληνες με τη συμφωνία; Είδαν τα βασικά της σημεία, ξέρουν τι να περιμένουν από εδώ και στο εξής; Τα κόμματα θα πάρουν τις ευθύνες τους, ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του; Ο ελληνικός λαός, κι όχι μόνον οι Μακεδόνες έχουν απάντηση σε όλα αυτά ή θα περιμένουν καμιά… δημοσκόπηση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους επτά στους δέκα;
Μήπως να περιμένουν τις εκλογές για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους αλλά το πουλί θα έχει πετάξει; Θα είναι πια αργά;
Και τελικά μήπως οι τζιβιτζιλούδες είναι περισσότερο άνδρες από όλους αυτούς που περιμένουν το μοιραίο να έλθει και δεν κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν;
Ξεσηκωθείτε Έλληνες!!! Ο Τσίπρας σας πήρε και παντελόνια και σώβρακα και ό,τι άλλο έχετε. Την τιμή, την υπόληψή σας, την αξιοπρέπειά σας.
Όχι, δεν είμαστε περήφανοι, όπως είπε χθες ο πρωθυπουργός. Ταπεινωμένοι είμαστε γιατί μια ακόμη εθνική ήττα μας έρχεται κατακούτελα. Αλλά κι εξευτελισμένοι γιατί τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια έγιναν για το τίποτε. Κανείς δεν τα έλαβε υπόψη τους, κανείς δεν πήρε τελικά το μήνυμα που εστάλη.
Η εθνική ταπείνωση έχει κύριο υπεύθυνο τον… ανεύθυνο, οκνηρό και μίζερο ελληνικό λαό ο οποίος κοιμάται, δεν αντιδρά, δεν φωνάζει, δεν κάνει τα αυτονόητα. Μόνο διαδηλώνει για τα δικαιώματα των gay ή στην καλύτερη περίπτωση στηρίζει διακριτικά.
Δεν κάνει τίποτε για τα τρία πρόσωπα που υπογράφουν την εθνική προδοσία. Τον Αλέξη Τσίπρα που κάνει μια χαρά τη δουλειά του, τον... πατριώτη Πάνο Καμμένο που δεν έχει τα κότσια να τον ρίξει από την κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο που δεν τινάζει το Κούγκι στον αέρα. Και θα είναι στιγματισμένος κι αυτός.
Αλλά το είπαμε πρώτο – πρώτο. Την κύρια ευθύνη την έχουμε όλοι μας.

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου