Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές Ιθάκες, όπως και οι στόχοι που θέτουμε στη ζωή μας. Κάθε φορά που επιτυγχάνουμε ένα στόχο θέτουμε έναν επόμενο και έτσι συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη ζωή μας.
Κάθε φορά που φτάνουμε στην Ιθάκη, θέτουμε έναν υψηλότερο στόχο και συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη νέα Ιθάκη, προς το νέο στόχο που θέσαμε. Η Ιθάκη, δεν μας προσφέρει τίποτε περισσότερο πέρα από το ταξίδι για να φτάσουμε σ΄ αυτήν. Έστω και γι΄ αυτό όμως αξίζει κάθε προσπάθεια.
Αξίζει όλη μας την αφοσίωση και όλη μας την ευγνωμοσύνη, που μας κρατά σε μια διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια για τη χώρα μας, ιδιαίτερα τώρα που περικυκλώθηκε από "Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες".
.. Μ΄ αυτές τις σκέψεις, σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου και ευελπιστώ αυτός ο χώρος να γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών.
ελληνική σημαία

31 Μαρ 2018

Πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας!

Στόχος μας πάντα ήταν μία ισχυρή Ελλάδα. Μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τα δεινά των δανειστών. Μια Ελλάδα που θα συμμετείχε ενεργά στις γεωπολιτικές εξελίξεις εκμεταλλευόμενη την γεωστρατηγική θέση της αντί να είναι παρίας εκτελώντας τις εντολές των «συμμάχων» της. Μια Ελλάδα λυτρωμένη από τη διαπλοκή πολιτικών – επιχειρηματιών. Μια Ελλάδα με φιλελεύθερη οικονομία που θα στηρίζεται στους άξιους κι όχι στους κρατικοδίαιτους κηφήνες.
Αυτός είναι, ήταν και θα είναι ο Πατριωτισμός του Antinews. Για αυτές τις ιδέες παλέψαμε, παλεύουμε και θα παλεύουμε μέχρις εσχάτων.
Φυσικά στην πορεία προς την σωτηρία της πατρίδας από τους επιβουλείς της γίνονται πάντα λάθη. Ο τελικός σκοπός, ωστόσο, είναι αυτός που σου συγχωρεί τα πάντα. Μπορεί να σε χλευάσουν, να σε πουν γραφικό ή ακόμα και πουλημένο. Όταν όμως αποδεικνύεις καθημερινά εν τοις πράγμασι τον άδολο αγώνα σου, οι κατηγορίες γυρνάνε μπούμερανγκ στους κατήγορους και εξιλεώνεσαι.
Για αυτό τον έρμο τον σκοπό είχαμε στηρίξει το 09’ τον Σαμαρά. Πιστεύαμε ότι αποτελούσε την μοναδική πατριωτική δύναμη που θα μπορούσε να χτίσει ένα νέο ισχυρό έθνος – κράτος εξοβελίζοντας στο πυρ το εξώτερον όλη αυτή τη μεταπολιτευτική νοσηρότητα που δεν άφηνε τη χώρα να αναπνεύσει.
Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να δημιουργηθεί ένα πρωτοφανές πατριωτικό κίνημα μέσω του Antinews, απαρτισμένο από Ελληνίδες κι Έλληνες από όλους τους πολιτικούς χώρους, με μοναδικό στόχο την αναγέννηση της πατρίδας.
Και κερδίσαμε. Καταφέραμε όλοι μαζί να τσακίσουμε τα σχέδια του κατεστημένου και προσφέραμε τις όποιες δυνάμεις μας στον αγώνα του ανθρώπου που θα έσωζε την Ελλάδα.
Στην πορεία όμως το όνειρο άρχισε να φθίνει. Προφανώς αυταπατηθήκαμε κι εμείς.
Το κίνημα άρχισε να χάνει τη δυναμική του. Η αλλαγή πλεύσης από την ηγεσία που στήριξε, δημιούργησε έντονες διαφωνίες στον πυρήνα του κι έτσι διαλύθηκε.
Εμείς συνεχίσαμε τη μάχη, δεν εγκαταλείψαμε. Πιστεύαμε ότι θα καταφέρναμε να επιβάλουμε την άποψή μας αλλά οι προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν. Και το όνειρο πέθανε.
Είμαστε σίγουροι ότι αν είχαμε εισακουστεί όταν κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου, δεν θα βιώναμε σήμερα τη λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του.
Ανάλογη στάση κρατήσαμε και με την σημερινή ηγεσία. Θεωρούσαμε ότι δεν υπήρχε άλλη πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να απαλλάξει τον τόπο από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε.
Απ΄ ότι φαίνεται όμως αυταπατηθήκαμε και πάλι.
Της κάναμε κριτική στα κακά, την στηρίξαμε στα καλά. Φτύσαμε αίμα για να την πείσουμε να απαγκιστρωθεί από όλους αυτούς που νέμονταν τη χώρα για δεκαετίες. Επιχειρήσαμε επίσης να την πείσουμε πως η μόνη λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας ήταν να προτάξει έναν νέο πατριωτισμό που θα τον υπηρετούσαν νέα πρόσωπα κι όχι βαρόνοι και βαρονέσες. Μάταιες οι προσπάθειές μας.
Αντί να καβαλήσει το κύμα της ανανέωσης που επιζητά απεγνωσμένα ο λαός, προτίμησε να πορευθεί με όλο το σκουπιδαριό που οδήγησε τη χώρα στο τέλμα, εμφανίζοντάς το ως πανάκεια για την αρρώστια των λαϊκιστών.
Κάνει το ίδιο λάθος δηλαδή που έκανε και η προηγούμενη ηγεσία. Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο κόσμος τότε ψήφισε τον Τσίπρα ως αντίδραση για τη συντριβή που είχε υποστεί από τα μνημόνια. Ήθελε να καταδικάσει όλο αυτό το συνονθύλευμα της μεταπολίτευσης που διέλυσε τη ζωή του. Την πάτησε χειρότερα βέβαια, άλλα δεν είχε άλλη επιλογή.
Το ίδιο θα πράξει και τώρα. Με την μονή διαφορά ότι θα καταδικάσει τους ολετήρες των ονείρων του συλλήβδην.
Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, η ανικανότητα της ηγεσίας της ΝΔ να κατανοήσει και πράξει τα αυτονόητα, προμηνύει τον εγκλωβισμό της πατρίδας σε νέα αδιέξοδα που ενδεχομένως θα φέρει τον αφανισμό της.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους τα κοράκια – αποικιοκράτες έχουν καταφέρει να δέσουν την Ελλάδα χειροπόδαρα.
Η αρχή έγινε με τον αποκλειστικό έλεγχο της οικονομίας και του πλούτου της, που άνοιξε τις ορέξεις τους για την αλλαγή των συνόρων της που συνεπάγεται την σμίκρυνση και μείωση της επιρροής και της ισχύος της, ώστε να υλοποιήσουν όλα τα βρώμικα γεωπολιτικά σχέδιά τους.
Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, έκτος από τον ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει και η ΝΔ ενεργά στο ξεπούλημα της πατρίδας.
Η στάση της τόσο στα οικονομικά, όσο και στα εθνικά φανερώνει ότι έχει αποδεχτεί ήδη τη συνέχεια της πολιτικής που επέβαλαν οι «εταίροι» μας στον λαοπρόβλητο.
Από την πλευρά μας αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το αλισβερίσι.
Χωρίζουμε, λοιπόν, τους δρόμους μας από την λανθασμένη πορεία της παράταξης που αρνείται να αλλάξει και συνεχίζουμε τον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μόνοι μας.
Γνωρίζουμε ότι θα χάσουμε. Όμως θα πέσουμε μαχόμενοι.
Καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις που απογοητεύτηκαν να ξαναενωθούν με το Antinews για να αναγεννηθεί το ηρωικό πατριωτικό κίνημα από τις στάχτες του και να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη σαν άλλοτε.
Δεν υπάρχει άλλη λύση αδέρφια.
Άλλωστε, αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.
Γρηγορείτε!
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου