Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές Ιθάκες, όπως και οι στόχοι που θέτουμε στη ζωή μας. Κάθε φορά που επιτυγχάνουμε ένα στόχο θέτουμε έναν επόμενο και έτσι συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη ζωή μας.
Κάθε φορά που φτάνουμε στην Ιθάκη, θέτουμε έναν υψηλότερο στόχο και συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη νέα Ιθάκη, προς το νέο στόχο που θέσαμε. Η Ιθάκη, δεν μας προσφέρει τίποτε περισσότερο πέρα από το ταξίδι για να φτάσουμε σ΄ αυτήν. Έστω και γι΄ αυτό όμως αξίζει κάθε προσπάθεια.
Αξίζει όλη μας την αφοσίωση και όλη μας την ευγνωμοσύνη, που μας κρατά σε μια διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια για τη χώρα μας, ιδιαίτερα τώρα που περικυκλώθηκε από "Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες".
.. Μ΄ αυτές τις σκέψεις, σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μου και ευελπιστώ αυτός ο χώρος να γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών.
ελληνική σημαία

29 Ιουν 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΆΡΤΑΣ.


 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΆΡΤΑΣ.      Δευτέρα 02/07/12 ώρα: 19:00

Αγαπητοί επαγγελματίες του Νομού  Άρτας,                                                             

          Με την παρούσα, σας γνωστοποιούμε την υπηρεσία “Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων” που αναπτύσσουμε σε  όλη την Ελλάδα, για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών.

Με το “Προνόμιο Επιστροφής”, επιστρέφονται στους πελάτες χρήματα από τις αγορές τους, ΧΩΡΙΣ τη χρήση πιστωτικών καρτών! μέσα από το σύστημα διαχείρισης, στον τραπεζικό λογαριασμό τους κάθε μήνα, έτσι καταργούμε τις δαιδαλώδη και πολλές φορές σκοτεινές διαδικασίες, συγκέντρωσης και εξαργύρωσης πόντων κλπ, ανταμείβοντας τον πελάτη σας με μετρητά στο λογαριασμό του!!!

      Το κάθε κατάστημα, μπορεί να συνεργάζεται στο “Προνόμιο Επιστροφής” με μεγάλα οφέλη, αφού από κάθε κλάδο, συμβάλουμε λίγες επιχειρήσεις ανά είδος (3-4 στις 10), ενισχύοντας τη ρευστότητα και εκτοξεύοντας την πελατειακή τους βάση στα ύψη, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.          

       Η οικονομική δυσπραγία, οδήγησε στην οικονομία των κερμάτων, παραμερίζοντας την μέχρι πρότινος αδιαφορία των καταναλωτών, για τις μικροδιαφορές τιμών στα προϊόντα.                                 Έτσι οι πελάτες, αναζητούν συστήματα εξοικονόμησης χρημάτων, διότι πλέον στην Ελλάδα η έρευνα πριν από κάθε αγορά, γίνεται σχολαστικότερη, σε μεγάλης ή και μικρότερης αξίας προς αγορά προϊόντα.

Με το Προνόμιο Επιστροφής Χρημάτων, οι καταναλωτές παρακάμπτουν τους ανταγωνιστές σας και οδηγούνται για το συμφέρον τους στη δική σας επιχείρηση, ενώ το ειδικά σχεδιασμένο Emporiko.gr, βάζει το κατάστημά σας εύκολα μέσα στο σπίτι του καθενός, ελκύοντας νέους πελάτες.

 Τον κωδικό Προνομίου αποκτούν Χωρίς Κόστος όλοι οι καταναλωτές, με προτεραιότητα σε επιλεγμένες ή ευπαθείς ομάδες, με τη συμβολή και των φορέων της τοπικής κοινωνίας, π.χ. Α.Μ.Ε.Α. οικογένειες Τρίτεκνες -πολύτεκνες, δημοτικούς εργαζόμενους, δημ. υπάλληλων ή οικογενειών με φοιτητές, συνταξιούχους, αγρότες, αλλά και άλλες καταναλωτικές.
                                                                               
Το σημαντικότερο είναι ότι το Προνόμιο έχει ισχύ σε όλη την επικράτεια, έτσι τα καταστήματα σας κερδίζουν και από τον μετακινούμενο πληθυσμό (φοιτητές, τουρισμός, Αντιπρόσωποι, Στρατός, κ.α.), αφού το Προνόμιο ισχύει παντού δλδ,  Μία Κάρτα ένας Κωδικός, όλη η Ελλάδα!
Ιδιαίτερα ασφαλώς είναι τα οφέλη, για τους τοπικούς καταναλωτές – πελάτες και παραγωγούς!

  Ο άριστος τρόπος προβολής των καταστημάτων και προϊόντων, σε εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, άμεσα και χωρίς κόστος ουσιαστικά, αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο διαφήμισης, με δυνατότητες προβολής και
video, βάζοντας εύκολα την επιχείρησή σας, μέσα στο σπίτι του καθενός.

      Οι καταναλωτές – πελάτες, ενημερώνονται διεξοδικά για τις “Προνομιακές” αγορές τους, στο
www.Empοriko.gr, όπου δημιουργήσαμε έναν εξαιρετικό τρόπο προβολής των συνεργατών, βάζοντας “τάξη” στον χαοτικό κόσμο του Ιντερνέτ !
     
Το προνόμιο δεν έχει κανένα κόστος και καμία συνδρομή για τους πελάτες – καταναλωτές, ούτε καμία άλλη ειδική υποχρέωση θα έχει στο μέλλον.

   Το λογισμικό διαχείρισης Επιστροφών, σε ότι αφορά τις μεταφορές-καταθέσεις χρημάτων, υποστηρίζει με τα συστήματά της, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Τελικά το Προνόμιο είναι εργαλείο πώλησης στα χέρια κάθε επαγγελματία, που μέχρι τώρα διέθεταν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες και συνήθως, ξένων συμφερόντων!
                                                                     Δείτε περισσότερα στο
Site: www.Emporikonet.gr

  Αναλυτικότερη παρουσίαση των ωφελημάτων, για τα καταστήματα και την αγορά, με λεπτομέρειες της εφαρμογής στην πράξη, θα σας παρουσιάσει ο υπεύθυνος της  Διόραση ΝΕΤ, στην Αίθουσα του επιμελητηρίου την Δευτέρα 02/07  και ώρα 19:00. και σας προσκαλούμε στην ενημέρωση.
                                                                                                                                        
Με τιμή,        
                                                                                                                     Χριστόφορος Α. Μίχου,
                                                                                                         Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου